Våre ansatte

Tomas Sund
Daglig Leder

Telefon: 913 80 883

Kan alt om litt og litt om alt. Jeg har arbeidserfaring fra mange områder og har utdanning i økonomi og IT. Prøver å holde motet oppe og sørge for at vi beholder den jevne gode moralen vi har. Synes jeg er heldig som får jobbe med verdens flotteste gjeng med flinke, nysgjerrige og arbeidsomme folk. Gleder meg til å gå på jobb hver dag. Jeg motiveres av nye utfordringer, spesielt det vi ikke har gjort før. For vi får det sikkert til.

E-post
Maya Eileen Sund
Økonomisjef
Telefon: 909 97 367

Jeg prøver å holde orden i en gjeng med i overkant kreative mennesker. Finner mest begeistring i tall og orden i rekkene, men fascineres stadig av denne næringen vi jobber i, og alle kreative jobber vi involverer oss i. Jeg må innrømme; det er godt å av og til forlate PC'n og jobbe litt nede på gulvet der det skjer. Jeg har økonomisk utdannelse fra Bond University i Australia, NTNU og Nord Universitet.
E-post
Frode Bakken
Autorisert elektroinstallatør, avdelingsleder elektro
Telefon: 959 72 637

Jeg er faktisk ansvarlig for at alt vi gjør av arbeid og installasjoner er i henhold til norsk lov og regelverk. Dette er viktig for meg, og det er viktig for våre kunder. Derfor synes jeg det er spennende å være med i utvikling og implementering av nye tekniske løsninger og installasjoner for havbruksnæringen. Helst vil jeg jobbe med å finne nye, kreative løsninger for vår kunder, akkurat slik de vil ha det! For å komme dit jeg er, har jeg sett meg nødt til å gå en del skole, men det er godt å ha denne tryggheten nå som vi jobber i en bransje i voldsom utvikling.
E-post
John-Christian Måsøy
Avdelingsleder - Data/nettverk, elektroteknikk
Telefon: 941 82 124

Bedriftens potetkanon, det er meg! Rastløs og nysgjerrig, og glad for å lede en gjeng med kreative mennesker i å utvikle tekniske løsninger for fremtidens viktigste næring. Jeg har fagbrev som elektriker, har jobbet med mye rart, og har lang erfaring i skipstekniske og -mekaniske installasjoner. I tillegg til det har jeg utdannet meg i, -og har et merkelig talent for tynne ledninger og data/elektronikk. Vet ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor, men jeg elsker jobben min. Forøvrig så er det jeg som ofte dras i mot de litt kompliserte prosjektene. Men jeg kan trylle. Så det ordner seg.
E-post
Kristian M. Wærstad
Faglig leder automasjon, avdelingsleder - automasjon/mekanisk
Telefon: 410 85 630

Jeg er firmaets automatiker, og jobber mer enn jeg prater. Min jobb og store stolthet ligger i å få automatiserte prosesser til å flyte på en brukervennlig og effektiv måte. Når alle går av skaftet i jakten på nye ideer, holder jeg roen og gjør jobben. Jeg er også faglig leder for automasjon, og besørger at mine flinke kolleger får hjelp til å høyne sin kompetanse i dette edle faget. Det er dette det handler om! Utvikle systemer til å fungere på en effektiv, økonomisk og bærekraftig måte for havbruksnæringen.
E-post
Tormod Sund
Ingeniør, maskin/konstruksjon

Telefon: 958 36 608

Jeg har både vekttall og studiepoeng i diverse tekniske fag. Så jeg må faktisk av og til regne over det Tomas prater og forteller om. Men det pleier å stemme, hvis vi vi bare forter oss og endrer litt på ting. De kaller meg ingeniøren, og det må jeg leve med. Jeg tegner og konstruerer bak PC’n og prøver å sørge for at vi leverer den kvalitet våre kunder ønsker. Men når produksjonen er i gang, maskinene kjører, og vi er ferdige med å beregne tykkelse og bruddstykke, så jobber jeg. Det er godt mulig jeg tar med sveiseapparatet. Kanskje sleggen. Man vet aldri. Jobben får vi gjort.

E-post
Geir Tore Hansen
Tekniker Elektro
Telefon: 413 00 173

Til tross for at jeg er eldste mann og senior i bedriften, ser jeg yngst og vakrest ut. Mitt lodd i livet er at jeg har tusen års erfaring fra elektrobransjen, pluss at jeg har jobbet som håndtverker i de fleste bransjer som finnes. Jeg har fagbrev som elektriker, og prøver å være firmaets trygge klippe i strukturerte installasjoner og prosjekter. Jeg gjør rett og slett som Frode Installatør sier, og har ellers en uvane med å spre mye glede mens jeg jobber. Noen sier jeg kan mer enn jeg vil innrømme, men når jeg er på jobb, så jobber jeg. Og det er vel det viktigste.
E-post
Steffen Johan Nilsen
Tekniker Elektro

Telefon: 942 37 833

Jeg er Steffen, og trives like godt ved havet, som i havet. Dykking er min store lidenskap, og jeg har mange års arbeidserfaring som skipselektriker. Jeg har fagbrev i faget, og er nysgjerrig på alle ting vi jobber med, og alt som havbruksnæringen ellers har å by på. Når vakttelefonen ringer og krisen er et faktum, men hva som feiler er mer usikkert; Da er det ofte jeg som kommer, for jeg pleier å finne ut av ting. Jeg har reist mye, og bodd i både inn- og utland. Jobber mye, dykker på fritiden, og når det ellers passer seg, så kler jeg meg opp i grønne klær og gjør en tjeneste for kongen, fedrelandet og flaggets heder! .

E-post
Tommy Vedal
Tekniker Mekanisk, Landbruk/overvåkning
Telefon: 993 77 629

Når jobben må løses med spett og slegge, må det en bonde til. Født og oppvokst på gård, med tilhørende ekstrem allsidighet i å løse alle oppgaver i den daglige drift, ble dette min plass i SBS Teknikk AS. Så viser det seg etterhvert, at til tross for en mekanisk og maskinell utdannelse og arbeidserfaring, innehar jeg både talent og interesse for elektronikk og tekniske installasjoner. Jeg er derfor kurset og utdannet i brannvarslings- og overvåkningssystemer. Jeg snakker mange språk, og det sier seg selv at jeg har denne jobben mot landbruk, så vel som havbruk. Jeg blir stadig beskyldt for å ha et vedvarende godt humør, og det er mulig, men jeg møter i hvert fall opp og gjør som forventet. Alltid. Autorisert på Elotec brannvarslingsanlegg.
E-post
Cathrine Alexandra Pettersen
Produksjonstekniker

Telefon: 480 91 268

Med variert arbeidserfaring, og en nysgjerrighet for å lære nye ting, havnet jeg mer eller mindre tilfeldig sammen med denne glade gjengen. Jeg jobber med produksjon av Fesk-sjå, og har en forkjærlighet for presisjon og viktige detaljer i alt vi produserer. Loddebolten er min venn, og nøyaktighet i arbeidet er min stolthet. Sammen med mine kolleger bygger vi raketter hver dag, og da er det kanskje greit at mitt blikk for detaljer sørger for at akkurat ditt produkt holder den kvalitet dere forventer 😉

E-post
Ben Morten Vågsdal
Tekniker mekanisk/motormann

Telefon: 416 47 407

Jeg heter Ben Morten og er firmaets vaktmester, altmuligmann og oppfinner, men først og fremst stolt mekaniker og motormann. Jeg har fagbrev i mitt fag og mange års variert erfaring. En god dag på arbeid er kjærlig omsorg og service på maskiner og teknisk utstyr for våre kunder. Jeg tar servicearbeid i felt, og hjelper til med å få ting igang igjen. For det er det jeg kan. Og jeg legger gjerne på en liten skrøne og en god historie fra riktig gamle dager når vi oppsummerer jobben. Vel tilbake på verkstedet vårt, så blir det påpekt at noe verktøy er borte. Men jeg vet hvor det er. Det henger på plassen sin.

E-post
Kristian Hatten
Tekniker Elektro

Telefon: 901 43 161

Med en bred erfaring, tilstreber jeg trygghet og effektivitet i arbeidet. Jeg jobber selvstendig med elektriske installasjoner, og legger all min ære i å få jobben gjort på en god og trygg måte for våre kunder. Når jeg setter i gang så jobber jeg til jeg er ferdig, det være seg i bolig, næringsbygg, eller ute på havet. Rene elektroinstallasjoner er min store stolthet, og det er fantastisk hva vi i fellesskap kan utrette, med både elektroinstallasjoner, svakstrøm og data/nettverk. Vi får ting til å spille sammen i en stadig mer avansert hverdag. Jeg gjør min del, og jeg prater lite tull. Kommer jeg med et forslag til løsning, er det gjennomtenkt. Jeg vet nemlig hva jeg snakker om, og jeg vet hva du trenger 😉

E-post
Doh!
E-post